Menu

INSITU


InSitu neix el 2008. El compositor i productor Antonio Velasco és el creador.

La nostra intenció és oferir enregistraments professionals i amb criteri musical unint tecnologia i artesania. Oferim tracte personalitzat i la màxima atenció i implicació en cada projecte.

Som especialistes en música clàssica, tot i que no tenim problemes (i ho fem amb freqüència) a abordar altres estils propers com les havaneres i els musicals, per exemple.

Amb el temps hem ampliat, a petició dels músics, el nostre camp d'acció a l'edició discogràfica i la distribució en línia.

En 2018 estem a punt d'arribar a les 200 gravacions realitzades i més de 50 CDs.

També hem realitzat nombrosos vídeos tant de concerts en directe com promocionals treballant en col·laboració amb professionals de la imatge.

Clica aquí si vols saber el que opinen els nostres clients.

ANTONIO VELASCO


Antonio Velasco Polonio

Estudis de composició, orquestració i guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música de Barcelona.

Formació complementària a Londres amb els compositors Michael Finnissy i David Mathews.

Assistència a cursos internacionals de composició i direcció i a nombroses masterclass amb importants compositors.

Com a compositor ha estrenat nombroses obres i és autor de moltes composicions i arranjaments corals interpretats internacionalment.

Actualment és secretari de l'Associació Catalana de Compositors (ACC).

Formació com tècnic de so a l'Escola d'So Microfusa de Barcelona. Especialització en enregistrament d'estudi i post-producció.

Tècnic de so professional des de 2008 amb prop de 200 enregistraments.

Web Antonio Velasco / compòsitor

TESTIMONIS

RESEÑAS

caret-down caret-up caret-left caret-right
Josep Fuster clarinetista

Un dels meus últims treballs discogràfics "Música virtuosa vol. IV" ho vaig fer amb "Insitu" i realment va ser un plaer treballar amb Antonio Velasco, no és fàcil trobar el so que un busca, la col·locació adequada dels micros i un so bonic i natural, amb Antonio tot va ser molt fàcil, la seva professionalitat com a bon músic va ser de gran ajuda. Espero poder tenir l'oportunitat de fer un altre projecte amb Antonio.
Josep Fuster, clarinetista

Lluís Sintes baríton

Durant el passat mes d'octubre he estat gravant el meu últim treball discogràfic en els estudis "Insitu, Calafell sound". He de dir que l'experiència ha estat molt positiva. L'enginyer de so Antonio Velasco, a qui ja coneixia de projectes anteriors, és de caràcter afable, disposat sempre a posar les coses fàcils. És d'agrair que, en ser també músic, entén bé als intèrprets i acaba oferint i aportant idees de molt bon gust. Un altre dels atractius que més m'ha agradat és la localització de fàcil accés i en un entorn rural ple de pau i natura. Una cosa que els intèrprets valorem enormement, i que acaba donant al treball final la serenitat de la música acústica.

Miquel Fernández Cantautor

Treballar amb Antonio ha estat una sort. M'ha proporcionat totes les facilitats i assessorament que he necessitat, així com una resposta ràpida sempre que he tingut dubtes. A més, l'atenció ha estat molt personalitzada i amb la seva gestió he complert tots els objectius que tenia amb l'edició del meu disc autoeditat.

https://www.acustiquem.com/

Jesús Otero director

L'orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona ja ens hem embarcat en dos projectes amb InSitu i els dos han acabat sent un gran èxit per la teva implicació i la teva capacitat de treball minuciós, característiques imprescindibles per poder arribar al millor resultat.

Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona

Gabriel Miralles director de cor y orquestra

Hem fet junts diferents enregistraments en directe i en l'estudi. És un gran avantatge que qui et gravi tingui uns bons coneixements de música ja que et pot fer recomanacions i advertiments en certs passatges, atacs etcètera, dels que de vegades no ets conscient des del cor. 'Tots els enregistraments han estat un èxit! A més, a un preu super competent.

Marcel Casellas Cafè Trío

Les dues vegades que hem col·laborat junts ha estat una bona experiència. Tracte molt cordial, es preocupa de tots els problemes i dubtes que sorgeixen amb rapidesa i eficàcia, i es nota que és un bon professional. Aconsellable al 100%

http://www.cafetrio.net/

Benet Camps Marçal, director de coro

Va ser un treball molt interessant i agradable. No va interrompre la nostra feina i tot van ser facilitats. Encara amb els nervis del directe, ens va acompanyar i vam quedar molt contents.

Orfeó Vigatà

Esther Palacios, directora de cor
Del treball amb Antonio Velasco valoro la seva professionalitat junt amb una paciència exquisida per donar noves consignes de gravació als cantants que no eren professionals. Van ser hores intenses de treball conjunt on es va fer fàcil i amè el treball de repetició, enllaços, proves de micros. Tot va transitar amb un clima d'harmonia i molt bona entesa. La distribució i l'acabat dels CD va ser cuidada i amb gust. Un plaer treballar amb ell.
Dolors Ricart directora de cor

Una gran professionalitat. D'una banda, la rapidesa en comprendre com sonava el nostre cor i saber adaptar la tecnologia per fer una molt bona presa de so. I, a posteriori, en l'estudi, la manipulació de la gravació impecable i organitzada.
Cor Eurídice

Eduard Sánchez flautista

Proximitat, treball conjunt, aconsellar de tu a tu en el projecte complet de principi a fi (des de la primera nota en l'estudi fins a l'escolta a Internet, l'edició, etc.). La qualitat de gravació molt bona, ja que el so gravat iguala al directe. Selecció de diferents preses en col·laboració amb el músic.

eduardsanchez.net

 

Quim Ollè flautista

L'Antonio és un artesà. A In Situ ha reunit totes les vessants de la seva indiscutible passió per la música i ens les ofereix generosament
Treballar amb ell és garantia de calma i rigor

Magali Sala directora cors infantils

Antonio està molt atent en tot moment, fent que els encàrrecs es converteixin en un procés, un diàleg, oferint possibilitats, proposant eines. Tot i que no ens hem vist personalment, la sensació és com si ens coneguéssim. Hem treballat junts molt bé. Gràcies per la teva atenció i paciència!

David Molina Font director de cor

Treballar amb Antonio sempre és fàcil. Serietat, professionalitat i bon ambient de treball.

ELIAS BENITO-ARRANZ baríton

Treballar amb Antonio ha estat un autèntic plaer, i un descobriment. No ens coneixíem però de seguida ens vam entendre i hem treballat de manera eficaç. Sempre professional, i amb molt bona comunicació, tant en la sessió de gravació com en el posterior intercanvi de correus electrònics i trucades. El recomano 100%, i espero poder trobar una excusa molt aviat per treballar junts de nou.

www.eliasbenitoarranz.com