MICRÒFONS MIKTEK C5 PAR – NOVA ADQUISICIÓ

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Hem rebut aquests dies un parell de micròfons Miktek C5 per incorporar als nostres enregistraments.
“El condensador de llapis Miktek C5 proporciona als enginyers més exigents una nova eina valuosa per a la gravació crítica d’instruments acústics.
El C5, està equipat amb la càpsula cardioide MK5a de 0,5 polzades, produeix una resposta súper lineal i amb molt de cos. La càpsula empra un diafragma de Mylar tensat de 5 micres, sobre el qual s’aplica una capa de 0.5 micres d’or evaporat. Les estrictes toleràncies i l’atenció especial al mecanitzat precís de la placa posterior i la connexió acústica produeixen una resposta fora de l’eix que garanteix la precisió del micròfon.
L’amplificador del capçal del C5 ha estat dissenyat al voltant del transformador AMI T5 i, juntament amb la implementació de components d’alta qualitat, inclosos els transistors seleccionats a mà, ofereix una resposta dolça que recorda als clàssics micròfons clàssics del passat.
El Miktek C5 és perfecte per gravar instruments acústics, inclosos el violí, la guitarra acústica, la mandolina, el dobro, els de vent de fusta i el piano.
El Miktek C5 està construït a mà utilitzant components dels EE. UU., Europa i Àsia, i es prova i s’empaqueta en Nashville, Tennessee, EE. UU “.