Menu

https

NOU SERVEI!


DISSENY CREATIU DE WEBS PER A MÚSICS CLÀSSICS!


Webs especialment pensades, dissenyades i optimitzades per a la difusió de la música clàssica.


  • Tècnics amb llarga experiència de gravació i sòlida formació en música clàssica.
  • Equip de gamma alta.
  • Ens desplacem a tota la península.

els nostres clients diuen ...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Josep Fuster, clarinetista.

Un dels meus últims treballs discogràfics "Música virtuosa vol. IV" ho vaig fer amb InSitu i veritablement va ser un plaer treballar amb Antonio Velasco, no és fàcil trobar el so que un busca, la col·locació adequada dels micròfons i un so maco i natural, amb Antonio tot va ser molt fàcil, la seva professionalitat com bon músic va ser de gran ajuda. Espero poder tenir l'oportunitat fer un altre projecte amb Antonio.

Josep Fuster, clarinetista

Lluís Sintes Bariton

Durant el passat mes d'octubre he estat gravant el meu últim treball discogràfic en els estudis "Insitu, Calafell sound". He de dir que l'experiència ha estat molt positiva. L'enginyer de so Antonio Velasco, a qui ja coneixia de projectes anteriors, és de caràcter afable, disposat sempre a posar les coses fàcils. És d'agrair que, en ser també músic, entén bé als intèrprets i acaba oferint i aportant idees de molt bon gust.

Lluís Sintes

MIQUEL FERNÁNDEZ Cantautor

Treballar amb l'Antonio ha estat una sort. M'ha proporcionat totes les facilitats i assessorament que he necessitat, així com una resposta ràpida sempre que he tingut dubtes. A més, l'atenció ha estat molt personalitzada i amb la seva gestió he complert tots els objectius que tenia amb l'edició del meu disc autoeditat.

https://www.acustiquem.com/