Gravació del concert Diapason Ensemble, Auditori Can Roig i Torres – video making of

 

Aquest és el primer vídeo que fem a manera de reportatge de les nostres gravacions. Esperem en el futur anar afegint més reportatges perquè conegueu com treballem a InSitu. Tots els àudios que acompanyen el  vídeo han estat extrets de la mateixa sessió de gravació. Si t’agrada, subscriu-te al canal!

En aquest cas hem fet una petita crònica de la gravació del concert de l Ensemble Diapasón el passat divendres a l’Auditori Can Roig i Torres de Sta. Coloma de Gramenet.

El concert és part de la Temporada Avui Música 2016 de l’Associació de Compositors Catalans (ACC). Un cicle en el qual s’interpreten obres dels compositors de la mateixa associació. Moltes d’aquestes obres són estrenes i es compta amb la presència de l’autor.

L´Ensemble Diapasón es va iniciar l’any 2001 i es dedica principalment a la interpretació de música clàssica contemporània. És el seu director titular el compositor i director d’orquestra Domènec González de la Rubia. En aquest cas els intèrprets van ser Jordi Gendra (flauta), Bartolomé García-Plata (clarinet), Christian Chivu (violí), JeanBaptiste Texier (violoncel) i David Casanova (piano).

Aquest és el programa que l’Ensemble Diapasó va interpretar.

PART 1

Sublim Obsessió…………….E.Fusté (estrena)
Pulse……………………………. A. Villalonga (estrena)
El Jardín de las Delicias…. D. Colomé
Potser…………………………… A. Grèbol

PART 2

Groove…………………………… M. Burgos de la Rosa (estrena)
Abstrets……………………….. C. Eroles
L´Ombra II……………………. A. Sardà

Va ser un plaer poder escoltar aquestes noves obres, totes contemporànies però de molt diverses tècniques i estètiques, des d’aquelles que beuen de la tradició de l’Escola de Viena fins al minimalisme, passant per les influències del blues o fins i tot l’havanera. El resultat serà una gravació ben eclèctica, com els membres de la mateixa associació.

Aviat tindrem l’àudio de la gravació del concert editat i mesclat al nostre estudi!

© Antonio Velasco Polonio 2016, compositor, técnico de sonido profesional y productor en InSitu grabación y edición musical www.insitumusic.com.
Si deseas más información sobre nuestras grabaciones y ediciones, contactanos en info@insitumusic.com