GRAVACIÓ CD “MADE IN BCN”DEL SAXOFONISTA JOAN MARTI FRASQUIER

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Aquest gener de 2018 hi serem a l’estudi amb el saxofonista bariton Joan Martí-Frasquier enregistrant el seu según CD en el que fa una gran aposta per les músiques i llenguatges més avançats i arriscats.

El CD es composarà composades al s. XXI pels compositors  Joan Bagés, Enric Riu, Joan Magrané, Enric Riu, Mercè Capdevila, Joan Arnau Pàmies y Hèctor Parra. Aquest és el seu segín CD. El primer, “Believer”, també el vam enregistrar   que ja vam enregistrar fa un parell d’anys

Joan és un músic format aquí i a França (on ha estat premiat). Està totalment compromés amb la creació de la músiva clàssica contemporànea. Joan visita amb asiuditat la resta del mon (França, Alemanya, Brasil, Austàlia… ) fent concerts i impartint seminaris sobre el seu instrument i la interpretaió de la música actual.

Totes les obres tenen una part electrònica (a més del seu saxofó) amb la que sovint el saxofó interactua en temps real. Aixó porta a Ana certa complexitat en els processos de gravació. Per aixó  comptem amb la inestimable col.laboració del compositro Joan Bagés (director de Morphosi Ensemble), encarregat de tot l’audio electrònic del CD.

 

 

Contacta amb InSitu per fer la teva gravació.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]