Enregistrament amb el saxofonista Iván Cuenca

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
El passat 22 de març ens vam reunir amb el saxofoninsta Iván Cuenca i el cineasta Gerard Gormezano en l’excepcional entorn del Jardí dels Tarongers de Barcelona per gravar un vídeo per promocionar el seu treball.
Iván va interpretar davant de les càmeres i els micròfons la Partita en La menor (original per a flauta) de Johan Sebastian Bach.
Iván Cuenca (Màlaga 1986) comença els seus estudis musicals al Conservatori Elemental de la Ciutat de Màlaga. Més tard a l’Aula Internacional de saxòfon del CSM de les Illes Balears i finalitzant els estudis al CSM del Liceu de Barcelona amb les màximes qualificacions.
Ha estat premiat en més de 15 concursos nacionals i internacionals i ha fet col·laboracions amb orquestres com la JOMPA o l’Orquestra Filharmònica de Màlaga. També és membre de l’Art Sound Quartet amb el qual també ha estat guardonat nacional i internacionalment.
Gerardo Gormezano és cineasta Alcoi (Alacant). El 1988 va dirigir i va escriure la seva primera pel·lícula El vent de l’illa, amb ambientació a la Menorca al segle XVIII que va ser guardonat amb el Premi Sant Jordi a la Millor Òpera Prima. Posteriorment també grava i produeis Ombres paral·leles. També ha desenvolupat una carrera com a director de sèries de televisió.
Un plaer treballar amb aquests dos grans professionals i esperem poder presentar aviat el resultat.